Krkonoše

Tato lokalita je mekkou běžeckého lyžování, kraj Hanče a Vrbaty, děti se tu rodí doslova s lyžemi na nohou. Standartně se zde můžete účastnit zimních kurzů na běžkách, letních kurzů na kolečkových lyžích, biatlonu na vlastní kůži, večerních kurzů i individuálních tréninků. Krkonoše nabízejí mnoho míst, kde naskočit do stopy, i perfektní podmínky pro letní přípravu. My na kurzy využíváme aerály v Jilemnici a ve Vrchlabí, Benecko a Horní Mísečky.

Přehled lokalit

Místo Osvětleno Umělé zasněžování Kolečkové lyže Mapa Web Webcam Parkování
Areál Hraběnka Jilemnice do 20:00 ne ano zde... info  zde... zdarma
Areál Vejsplachy Vrchlabí do 20:00 ano ne zde... info  zde... zdarma
Benecko ne ne ano zde... info  zde... 50 – 100,-
Horní Mísečky ne ne ne zde... info  zde... 300,-/den

  

 

 

 

 

 


Instruktoři:

Petr Hradecký
Jindřich Tryzna
Ondřej Soukup
Vašek Hrouda

Půjčovna lyží

Kdyby jste neměli kompletní vybavení, neváhejte zajet do Vrchlabí do naší partnerské půjčovny Cyklosport Mikšík, kde s heslem "jdu na kurz Bezva běžky" dostanete slevu 10%. Jestli potřebujete poradit s výbavou na sport, věřte, že jste na správném místě a bude o Vás dobře postaráno!

 

 



Ski a SNB škola

Chceteli spojit cestu za námi se sjezdovým lyžováním či snowboardem, doporučujeme využít služeb školy www.ski-smejdir.cz.

Tip na ubytování

Malebná roubenka v Jilemnici: www.roubenka-kucerovi.webnode.cz

Ubytování pod Kotlem ve Vítkovicích: www.ubytovani-podkotlem.cz

Apartmány na Benecku: www.snekin.cz

Rodinný penzion na Benecku: www.penzion-nazacatku.cz

Kam na jídlo

Restaurace BOTTA caffe v Jilemnici: www.bottacaffe.cz

Asijská restaurace Viet Thai ve Vrchlabí:  Valteřická 1437, tel.: 773 539 888

Restaurace a pivnice ve Vrchlabí: www.partyzan.info

 
V Krkonoších je mnoho možností, jak si užít volný čas. O aktuálním dění Vám rádi řeknou v Jilemnickém infocentru.

 

Těšíme se na Vás, jste u nás vítáni!

Petr, Jindra, Odan a Váša.

 

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace